Over ons

Over Skimmer Boats

Elke Skimmer boat is met zorg en aandacht vervaardigd, met oog voor detail en vakmanschap. Onze boten bieden niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook een tijdloze schoonheid die de aandacht trekt van elke watersportliefhebber. Of u nu kiest voor een ontspannen cruise op rustig water of een spannende rit vol snelheid en adrenaline, onze boten bieden de perfecte combinatie van stijl en prestaties.

Ontdek de vrijheid en het plezier van het varen op een Skimmer boat. Laat uw verbeelding de vrije loop en wij zullen uw Skimmer boat tot leven brengen. Kies voor het allerbeste op het gebied van design, kwaliteit en vaarervaring. Skimmer boats staan garant voor avontuur, betrouwbaarheid en grenzeloos genieten op het water.

Bij Skimmer Boats begrijpen we dat elke watersporter unieke wensen en behoeften heeft. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw Skimmer boat volledig op maat te bouwen, met een romp van hoogwaardig aluminium. Met dit materiaal bent u verzekerd dat uw Skimmer Boat duurzaam is en laag en eenvoudig in onderhoud is. Maximaal genieten en plezier hebben op het water is immers waar het om gaat!